Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 1214895

Dana Power Technologies | REINZ-Dichtungs-GmbH Reinzstraße 3-7 89233 Neu-Ulm, Germany http://www.reinz.com
Contact Ms Carolin Sailer +49 731 7046407

Dana, Automechanika 2024'te Genişletilmiş Satış Sonrası Ürün Yelpazesini ve Yenilikçi Dijital Lansmanları tanıttı

(PresseBox) (Neu-Ulm, )
Dana Incorporated (New York Menkul Kıymetler Borsası: DAN) bu hafta, hafif ve ticari araç satış sonrası pazarı için dünyanın önde gelen ticaret fuarı olan Automechanika 2024'te VICTOR REINZ, GLASER ve SPICER markaları altında büyüyen satış sonrası ürün yelpazesine ve dijital desteğe yeni ürünler ekledi.

Salon 3.0, Stand G91'de bulunan Dana Satış Sonrası ekibi, ziyaretçileri contalar ve sızdırmazlık ürünleri, dijital ürün doğrulaması, araç elektrifikasyonu, tahrik milleri ve üniversal mafsalları ve ekstrem arazi sürüşü için akslar konusunda uzmanlığa odaklanan beş istasyonda yönlendirecek.

Dana Incorporated'ın Küresel Satış ve Pazarlama Kıdemli Direktörü Bill Nunnery, "Kalite, hız ve özgünlük, müşterilerin hızlı, duyarlı ve eşsiz hizmet talep ettiği günümüzün hızla gelişen satış sonrası pazarında araç performansını yönlendiriyor" dedi. "Satış sonrası portföyümüz boyunca sürekli yenilik için amansız bir çabayla en yüksek beklentileri karşılıyoruz."

Dana, yeni nesil elektrikli araçlar için özel olarak tasarlanmış VICTOR REINZ ve GLASER conta kitlerinin yanı sıra önde gelen orijinal ekipman üreticileri (OEM'ler) için yeni VICTOR REINZ silindir kapaklarını sergiliyor.

Ayrıca Dana, müşterilerin VICTOR REINZ sızdırmazlık ürünleri ve contalarının orijinalliğini doğrulamaları için yeni Dana Secure Mobil Uygulamasını ve ayrıca ticari araç ve arazi dışı tahrik mili tertibatlarının dünya çapındaki müşterilereSpicer ReadyShaft® programı bir iş günü içinde gönderilmesini teşvik ediyor.

Dana bu lansmanlara ek olarak şunları vurguluyor:

º Ticari araçlar, otobüs platformları ve arazi dışı uygulamalar için 800 volta kadar mimarileri destekleyen bir araç kontrol ünitesine sahip entegre bir motor/invertör paketi olan Dana TM4 SUMO® MD elektrikli tahrik sistemi.

º TRU-COOL motor ve şanzıman yağı soğutucuları, artık Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki müşterilere dağıtılıyor.

º Dünya çapında kullanılan üniversal mafsalların neredeyse %100'ünü kapsayan satış sonrası SPICER tahrik milleri ve üniversal mafsal düzenekleri.

º Jeep® Wrangler® JK ve JL modelleri ile Jeep® Gladiator® JT platformu için ağır hizmet tipi arazi performansını destekleyen Ultimate Dana 44™ ve Ultimate Dana 60™ aksları.

Sahteciliğe Karşı Mücadelede Tüketicileri Silahlandırmak

Artık Apple ve Android akıllı cihazlar için mevcut olan Dana Secure Mobil Uygulaması, kullanıcıların benzersiz bir dijital parmak izi içeren entegre bir holograma sahip seri numaralı bir QR kodunu tarayarak saniyeler içinde VICTOR REINZ ürünlerinin orijinalliğini doğrulamasını sağlıyor.

Uygulama, yedek parçalar için kurulum talimatlarıyla birlikte özelleştirilmiş ürün ve teknik servis bilgileri sağlıyor. Ayrıca montajcılar ve Dana arasındaki iletişimi kolaylaştırıyor. Dana Secure mobil uygulamasının 2025 yılında SPICER ve GLASER satış sonrası ürünlerine destek eklemesi planlanıyor.

Dana'nın satış sonrası ekibi, Automechanika'da Dana Secure mobil uygulamasının tanıtımını sağlayacak ve daha fazla ayrıntı VictorReinz.com/DanaSecure adresinde mevcuttur.

Dana'nın Automechanika'daki sergisi hakkında daha fazla ayrıntı için Dana.com/Automechanika adresini ziyaret edin.

Website Promotion

Website Promotion

Dana Power Technologies | REINZ-Dichtungs-GmbH

Dana Satış Sonrası Pazarı Hakkında
SPICER, VICTOR REINZ, GLASER, GWB, THOMPSON, TRU-COOL ve TRANSEJES gibi Dana markaları tarafından desteklenen Dana, dünya çapında binek, ticari ve arazi araçlarına hizmet veren orijinal, tüm markalar ve değer hatları dahil olmak üzere geniş bir satış sonrası çözüm yelpazesi sunuyor. 14 dağıtım merkezinden oluşan küresel bir ağ tarafından desteklenen Dana'nın özel satış sonrası ekibi, dünya çapındaki müşterilere teknik servis, müşteri desteği, yüksek dolum oranları ve zamanında teslimat sağlıyor.

Daha fazla bilgi için lütfen VictorReinz.com, Glaser.es ve SpicerParts.com adreslerini ziyaret edin.

Dana Incorporated Hakkında
Dana, dünya çapındaki tüm mobilite pazarlarındaki araçlara ve makinelere güç sağlayan son derece verimli tahrik ve enerji yönetimi çözümlerinin tasarımı ve üretiminde liderdir. Şirket, neredeyse her araç üreticisini tahrik ve hareket sistemleriyle destekleyen geleneksel ve temiz enerji çözümleriyle; yazılım ve kontroller dahil elektrodinamik teknolojilerle; ve termal, sızdırmazlık ve dijital çözümlerle sürdürülebilir ilerlemeyi şekillendiriyor.

Merkezi ABD'nin Ohio eyaletine bağlı Maumee'de bulunan şirket, 2023 yılında altı kıtada 31 ülkede 42.000 çalışanıyla 10,6 milyar dolarlık satış bildirdi. 1904'e dayanan geçmişiyle Dana, Ethisphere tarafından 2023 ve 2024'te "Dünyanın En Etik Şirketleri" arasında ve Newsweek tarafından "Amerika'nın En Sorumlu Şirketleri 2023" arasında gösterildi. Şirket, başkalarına değer verme, inovasyona ilham verme, sorumlu bir şekilde büyüme ve birlikte kazanmaya odaklanan yüksek performanslı bir kültürle yönetiliyor ve bu da ona en iyi işveren olarak küresel bir tanınırlık kazandırıyor. Dana.com adresinden daha fazla bilgi edinin.

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.